Täysin älytön tunarointi Brasiliassa – Portuguesan pakki paineli koko kentän läpi ja ampui tyhjästä maalista yli

Prtuguesan Eduardo Diniz

Sao Paulon osavaltioturnauksessa nähtiin aivan käsittämätön tumpelointi, kun Portuguesan Eduardo Diniz sähelsi huikean soolon päätteeksi.

Sao Paulon osavaltion mestaruuskisojen kakkostason, eli Campeonato Paulista A2:n finaalin toisessa osaottelussa Portuguesan ja Sao Benton välillä nähtiin melkoisen vuoristoratamainen suoritus, kun ottelussa pelattiin jo lisäaikaa.

Sao Bento painoi päälle hakien kavennusmaalia, mutta Portuguesa sai hyökkäyksen katkottua ja pallo päätyi puolustaja Eduardo Dinizille, joka lähti kuljettamaan kohti Sao Benton maalia.

Dinizin kuljetus nostatti isoja odotusarvoja, kun hän onnistui harhauttamaan vastustajan toisensa jälkeen. Lopulta Diniz onnistui kikkailemaan tiensä aina tyhjän maalin eteen, mutta siihen loppuivat onnistuneet suoritukset. Diniz ampui pallon parisen metriä tyhjästä maalista yli ja lysähti nurmikkoon maansa myyneenä.

Vaikka pettymys varmasti tykyttikin takaraivossa kotvan jos toisenkin, niin Dinizin ahdistusta varmasti hieman helpotti se, että Portuguesa voitti ottelun maalein 2-0 ja samalla A2-tason mestaruuden yhteismaalein 3-1.

Portuguesan puolustaja Eduardo Diniz tekee huikean soolon, mutta viimeistely menee koomisesti vihkoon:

Katso myös: Robert Lewandowski nollattiin huimalla tavalla – maalikehikkokin Bielefeldin veskarin apuna