Portugalin EM-joukkue luonnollisesti Cristiano Ronaldon harteilla

Jalkapallon EM-kisat Portugalin joukkueet kokoonpanot Portugali Pallomeri.net Ronaldon

Portugali suoritti karsinnat hienosti, kun se voitti kahdeksasta ottelustaan perätin seitsemän ja kärsi vain yhden tappion. Voitanee todeta, että arpaonni oli myöden, sillä EM-kisoissa se pelaa F-lohkossa yhdessä Islannin, Itävallan ja Unkarin kanssa, joissa on kyllä yllätysvalmiutta, mutta Portugali on silti selkeä ennakkosuosikki.

EM-kisojen täydellisen aikataulun sekä lohkojaot ja aikataulut näet kisasivuiltamme TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ei ole kauaa haettu väittämä, että Portugalin joukkue tulee menestymään tai kaatumaan Cristiano Ronaldon vireen myötä. Jos Real Madridin hypertähti on vireessä, Portugalilla on mahdollisuus edetä vaikka mihin asti tässä turnauksessa. Jos hän ei osu maalipuiden väliin, tuloksena saattaa äkkiä olla jopa alkusarjaan jääminen.

Mainos alkaa:

Toki jonkin asteista leveyttä hyökkäyspäähän tuovat Eder sekä Nani, joten ei nyt ladata tässä kohtaa ihan totaalista sadan prosentin painolastia Ronaldon harteille.

Ronaldon tähdittämä Portugalin EM-joukkue:

Maalivahdit: Rui Patricio (Sporting Lisbon), Anthony Lopes (Lyon), Eduardo (Dinamo Zagreb)

Puolustajat: Vieirinha (Wolfsburg), Raphael Guerreiro (Lorient), Cedric Soares (Southampton), Eliseu (Benfica), Bruno Alves (Fenerbahce), Jose Fonte (Southampton), Ricardo Carvalho (Monaco), Pepe (Real Madrid)

Keskikenttä: William Carvalho (Sporting Lisbon), Danilo Pereira (FC Porto), Joao Moutinho (Monaco), Adrien Silva (Sporting Lisbon), Joao Mario (Sporting Lisbon), Andre Gomes (Valencia), Renato Sanches (Benfica/Bayern Munic)

Hyökkääjät: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (Lille), Nani (Fenerbahce), Ricardo Quaresma (Besiktas), Rafa Silva (Braga)