Järkkäri mokasi brutaalisti pelin jälkeen – liukui suoraan Portugali-tähti Gonçalo Ramosin jaloille

Portugali
Kuva: Getty Images

Järjestyksenvalvojalle kävi melkoinen lipsahdus Turkki-Portugali-pelin jälkeen, kun mies painoi brutaalisti liukutaklauksen Gonçalo Ramosin jaloille.

Turkin ja Portugalin välisessä ottelussa petti pahemman kerran turvajärjestelyt, sillä kentälle juoksi jatkuvasti toisella jaksolla häiriköitä, joiden tarkoituksena oli saada otettua kuva Cristiano Ronaldon kanssa. Ronaldon huumori kesti vielä ensimmäisen pikkupojan kuvaussession, mutta tämän jälkeen ymmärrettävästi supertähdellä meni tunteisiin, kun häiriköt olivat miehessä kiinni.

Tämä on järjestävältä taholta pahemman luokan virhe, koska jokainen tällainen tapaus vaarantaa myös pelaajien turvallisuuden. Ongelmat jatkuivat myös pelin jälkeen, kun kentälle juoksi lisää häiriköitä.

Mainos alkaa:

Ihan kuin Portugalin pelaajat eivät olisi vielä tarpeeksi kärsineet tilanteesta, niin eräs järjestyksenvalvoja liukastui juuri Gonçalo Ramosia ja painoi rajulla taklauksella suoraan hyökkääjää jaloille. Sen verran Ramos sai osumaa, että mies jatkoi matkaansa jalkaa nilkuttaen.

Lue myös: Turkki iski aivan uskomattoman koomisen oman maalin EM-kisoissa

Järjestyksenvalvoja ajeli Portugali-tähden sikamaisesti


Pelaajat:
Joukkueet: