Video: Portsmouthin fani sortui älyttömään tekoon – potkaisi Sunderland-peluria

portsmouth sunderland

Championshipin nousukarsintojen torstaisessa Portsmouth-Sunderland-ottelussa nähtiin häpeällistä toimintaa fanin toimesta.

Sunderlandin Luke O’Nien oli laidan läheisyydessä pallontavoittelutilanteessa, kun hän törmäsi mainosaitaan ja horjahti katsomon puolelle.

Tässä kohtaa Conor McGregorin näköisellä Portsmouth-fanilla leikkasi totaalisesti kiinni, ja tv-kuvasta on nähtävissä, miten mies päätti potkaista maassa maannutta O’Nieniä.

25-vuotias keskikenttäpeluri nousi pikaisesti ylös ja siirtyi takaisin kentän puolelle. Joukkuetoveri Max Power oli nähnyt yllä mainitun älyttömyyden ja hän saapuikin nimensä velvoittamana hieman ojentamaan McGregor-wannabe’ta, joka löi O’Nieniä vielä tämän poistuessa takaisin kentän puolelle.

The Mirrorin mukaan paikalle saapui lopulta poliisit, mutta ei ole tiedossa, lähtikö väkivaltainen fani heidän matkaansa.

O’Nien kommentoi tilannetta ottelun jälkeen toteamalla, ettei häntä sattunut laisinkaan – ja että hänen pieni serkkunsakin lyö kovempaa.

Itse ottelu päättyi 0-0, mikä tarkoittaa sitä, että Sunderland eteni avausosassa tulleen 1-o-voiton turvin Championship-nousufinaaliin, jossa se kohtaa joko Doncasterin tai Charltonin.

Portsmouth-Sunderland-ottelussa tapahtui:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Joukkueet: ,