Video: Täysin älytön maali MLS:ssä – Portlandin peluri maalasi saksipotkulla rangaistusalueen rajalta

Portlandin Darion Asprilla

MLS:ssä nähtiin yksi koko vuoden upeimmista maaleista, kun Portlandin Dairon Asprilla tempaisi saksipotkun sisään rankkarialueen rajalta.

MLS-ottelussa Portland Timbersin ja San Jose Earthquakesin välillä nähtiin varhain torstaiaamuna huikea taidonnäyte, kun Portlandin Darion Asprilla painoi maalin, joka tulee kaiken järjen mukaan kamppailemaan vähintäänkin MLS:n kauden maalin tittelistä.

Maali syntyi 55. minuutilla, kun Asprilla lähti prässäämään San Josen maalivahti JT Marcinkowskia. Marcinkowski pomputteli palloa sen verran, että Asprilla onnistui tekemään katkon ja vääntämään pallon uudestaan pelattavaksi.

Sen jälkeen Asprilla pomputteli pallon mieleiselleen paikalle selkä maaliin päin pelaten ja päätti kokeilla hieman erikoisempaa ratkaisua. Tuloksena oli todellinen spektaakkeli, sillä hän maalasi saksipotkulla ollessa vajaan 20 metrin päässä maalista.

Idea onnistui täydellisesti ja pallo liiti komeassa kaaressa yli Marcinkowskin painuen verkon perukoille. Asprillan maalilla sinetöityivät myös ottelun loppulukemat, eli Portland voitti pelin maalein 2-0.

Portland Timbersin Dairon Asprilla tekee aivan uskomattoman saksipotkumaalin:

Katso myös: Video: Jäätävä pupellus Brasilian liigassa – Atletico Mineiron pakki syötti pallon omaan maaliin


Joukkueet: