Video: Portadown-hyökkääjä tuuletti liian aikaisin – kuralätäkkö muutti maalin syötöksi

Video: Portadown-hyökkääjä tuuletti liian aikaisin – kuralätäkkö muutti maalin syötöksi

Portadown FC:n Adam Salley juhli maalia liian aikaisin. Hän ampui pallon maalivahdista ohi, mutta pallo pysähtyi kuralätäkköön ennen maaliviivaa.

Pohjois-Irlannin kakkostasolla pelaava Portadown FC murjoi Queens Universityn kotonaan railakkain lukemin 7-1. Ottelun voittajasta ei ollut lopulta siis mitään epäselvyyttä, mutta maalijuhlat käynnistyivät kunnolla vasta toisella jaksolla, sillä tauolle mentiin 2-0-tilanteesta.

Portadownin toinen maali oli illan huomiotaherättävin, sillä se syntyi koomisella tavalla. Portadownin Adam Salley karkasi hyvään tekopaikkaan ja luuli jo tuikanneensa pallon Queensin maaliin. Tosiasiassa hän sai kyllä pallon ohi maalivahdista, mutta maalin edustalla ollut kuralätäkkö pysäytti pallon ennen maaliviivaa.

Salleyn maali muuttui siis syötöksi, sillä Salleyn tuulettaessa ennenaikaisesti juoksi joukkuetoveri Chris Lavery maaliviivalle potkaisemaan pallon pussiin. Salley taisi kuitenkin saada tästä vain lisävirtaa, sillä hän paukutti toisella jaksolla hattutempun.

Portadown FC:n Adam Salley tuulettaa maalia liian aikaisin:

Katso myös: Video: Jan Blachowicz teki selvää jälkeä UFC:ssä – vastustaja putosi jäätävästä moukarilla

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut