Porin Ässät julkaisi kovan luokan vahvistuksen – Joe Morrow tarttui haaviin

Porin Ässät Joe Morrow

Porin Ässät jysäytti keskiviikolle todellisen uutispaukun, kun se ilmoitti tehneensä sopimuksen NHL:ssäkin pelanneen Joe Morrowin kanssa.

Morrow on kovan CV:n omaava pelimies, sillä tilillä on yli 160 NHL-ottelua. Tämän lisäksi mies on kerryttänyt kokemusta AHL:stä ja KHL:stä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Joe Morrow’n vahvistamaan joukkuettamme. Hän kokenut ja kovia otteluita pelannut ammattilainen, joka tuo varmasti lisää jämäkkyyttä ja johtajuutta joukkueeseemme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteessa.

Morrowin kaltaisen pelimiehen nappaaminen on kovan luokan temppu, mutta tähän osasyynä oli myös maailmassa tällä hetkellä vallitseva tilanne, joka on aiheuttanut pelaajamarkkinoihin isoja muutoksia.

– Valmistauduin hyvin kauteen ja ajattelin, että olisin jo tähän mennessä ollut pelaamassa. Maailmantilanne on kuitenkin erikoinen ja koronatilanne on huono etenkin Pohjois-Amerikassa. Lisäksi jouduin kieltäytymään muutamista tarjouksista perhesyiden vuoksi, mutta olen nyt todella tyytyväinen, että pääsin Ässiin ja odotan ensimmäisiä otteluitani innolla, Joe Morrow kertoi Ässien tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: