Video: Poliittinen kannanotto keskeytti Eurooppa-liigan pelin – Qarabag-fanit yrittivät rynniä kentälle

Qarabag-fanit pyrkivät kentälle

Dronella lennätetty poliittinen viesti aiheutti levottomuutta vieraskannattajien keskuudessa ja keskeytti Dudelange-Qarabag-ottelun yli 20 minuutiksi.

Azerbaidzanilainen Qarabag siirtyi puolen tunnin kohdalla 2-0-johtoon Eurooppa-liigan vierasottelussa luxembourgilaista Dudelangea vastaan, kun alkoi tapahtumasarja, joka johti ottelun väliaikaiseen keskeytykseen.

Joku lennätti poliittisena kannanottona ja provokaationa kentän yläpuolelle Artsakhin tasavallan lipulla varustetun dronen ja tämä suututti ensin Qarabagin pelaajat ja sitten heidän faninsa.

Mainos alkaa

Artsakhin tasavalta on itsenäiseksi julistautunut armenialaisenemmistöinen alue, joka on eri käsitysten mukaan, joko itsenäinen valtio tai osa Armeniaa tai Azerbaidzania. YK:n mukaan Artsakhin tasavalta on osa Azerbaidzania.

Qarabagin pelaajat yrittivät pudottaa dronea pallolla siinä kuitenkaan onnistumatta. Tilanne oli eskaloitua paljon pahemmaksi, kun Qarabagin fanit suuttuivat kannanotosta niin paljon, että pyrkivät rynnimään kentälle. Peli oli vajaan puolen tunnin verran keskeytettynä ennen kuin tilanne saatiin rauhoitettua.

Qarabag voitti ottelun lopulta maalein 4-1.

Dudelange-Qarabag keskeytyy poliittisen viestin takia:

https://www.youtube.com/watch?v=5uORy6_zEqg

Katso myös: Bristol City -puolustaja hermostui tönäisystä – lennätti vastustajan mainosaidan yli


Joukkueet: