Video: Portugalin alasarjan peli karkasi lapasesta – poliisit räiskivät varoituslaukauksia ilmaan

Poliisit ampuvat Portugalissa

Portugalin alasarjan jalkapallo-ottelu muuttui täydeksi kaaokseksi ja rauhoittaakseen tilannetta poliisit ampuivat varoituslaukauksia.

Portugalin alasarjafutiksessa koettiin hurjia hetkiä, kun Olimpico do Montijon ja Vitoria Setubalin B-joukkueen välinen ottelu riistäytyi viikonloppuna täysin käsistä.

Maalittoman tasapelin jälkeen tunteet pelaajien, toimihenkilöiden ja fanien välillä kävivät todella kuumana. Pelaajien ja valmentajien välille syttynyt tappelu oli jo riittävän ärhäkkä itsessään, mutta se eskaloitui entisestään, kun vielä fanitkin rynnivät kentälle. Lopulta kentän valtasi sen mittaluokan kaaos, että poliisit turvautuivat harvinaiseen keinoon ja ampuivat aseillaan ilmaan tilanteen rauhoittamiseksi.

Poliisin tiedotteen mukaan varoituslaukaukset eivät aiheuttaneet loukkaantumisia tai muutakaan vahinkoa.

– Sekaannus olisi voinut olla vielä isompi, jos poliisi ei olisi ampunut niitä laukauksia. Ehkä heidän olisi pitänyt estää kannattajia menemästä kentälle, kommentoi Vitoria Setubalin valmentaja Paulo Martins lehdistölle.

Sen sijaan Olimpico do Montijon valmentajan Marco Bichon mielestä poliisilla ei ollut tilanne lainkaan hallinnassa.

– Minulla on kysymys. Pelaajat ovat lukuisia kertoja käyneet toistensa kimppuun, mutta onko kukaan ikinä nähnyt tällaista missään? Edes pahemmissa hyökkäyksissä kukaan ei ole ikinä nähnyt, että poliisi ampuisi kymmenen laukausta ilmaan, Bicho pohti.

Poliisit ampuvat varoituslaukauksia ilmaan rauhoittaakseen alasarjaottelun jälkeisen hässäkän:

Katso myös: Video: Hurja joukkotappelu naisten futismatsissa – Godoy Cruzin ja Las Pumasin pelurit pistivät nyrkit heilumaan