Video: Philadelphia Flyersin synkkyys sai koomisen lisäsäväyksen – poliisikoira heitti jöötin keskiympyrään

Philadelphia Flyersin kausi on lähtenyt aivan väärään suuntaan, kaikki tuntuu menevän pieleen ja nyt poliisikoirakin ulosti seuran logolle.

Tämä piti olla kausi, jolloin Philadelphia Flyersin joukkue toimii nimensä mukaisesti ja saa jälleen lentokelin päälle. Alkukausi näyttikin vielä lupaavalta, mutta sittemmin joukkue on sukeltanut pahasti ja kahdeksan peräkkäisen tappion jälkeen päävalmentaja Alain Vigneault sekä apuvalmentaja Michel Therrien saivat lähteä.

Nyt paljastui, että Flyersin synkkä kausi sai koomisen lisäsyvyyden, kun paikallinen poliisikoira jätti haisevan palautteen joukkueen esityksistä seuran kotihallin jäälle.

Twitterissä leviää nyt paikallisen ABC6-kanavan toimittajan kuvaama video, jossa Philadelphian poliisilaitoksen koirayksikön edustajat vierailivat Flyersin kotihallilla. Videolla koirat tuodaan jäälle ja heidän kanssaan jäällä on tuntemattomaksi jäänyt Flyersin pelaaja.

Visiitin päätteeksi eräs koirista toteaa löytäneensä mieluisan paikan pienelle tyhjennykselle ja päästää kelpo jöötin jäälle. Tietenkin tämä tapahtui keskiympyrässä ja uloste lävähti suoraan Flyers-logon päälle.

Poliisikoira antaa hyvin selkeän palautteen Philadelphia Flyersin esityksistä:

Katso myös: Video: Coast-to-coast! – Cale Makar sooloili fantastisen osuman


Joukkueet: