Pokeriturnaus kavereiden kesken netissä – näin järjestäminen onnistuu

Pokeriturnaus kavereiden kesken netissä – näin järjestäminen onnistuu

Järjestä pokeriturnaus kavereiden kanssa netissä. Nyt se on mahdollista. Lue ohjeet, miten järjestäminen onnistuu ja kokoa porukka kasaan.

Pokeriturnaus & kaveriporukka -kombo on klassinen yhdistelmä jo vuosien takaa, sillä kuka ei olisi joskus istunut iltaa yhdessä frendien kanssa ja pelannut pokeria. Nyt tuo sama mahdollisuus tarjotaan netin puolella, koska Coolbet antaa kaveriporukoille sauman järjestää yksityisen pokeriturnauksen, johon pääsee mukaan vain järjestäjän kutsumat kaverit.

Mikäli koet, että elämäsi on juuri nyt vallitsevan tilanteen vuoksi äärimmäisen tylsää, niin Coolbetilla on siihen ratkaisu: Laittakaa pystyyn pokeriturnaus!

Kokoontumista pieneen (tai suureenkaan) tilaan ei terveystilanteesta johtuen suositella, joten nämä pelit tapahtuvatkin täysin virtuaalisesti Coolbetin Pokerin avustuksella. Tämän helpompaa pokeriturnauksen pelaaminen kavereiden kanssa ei ole, sillä nyt teidän ei tarvitse tehdä minkäänlaisia järjestelyä, vaan yksinkertainen ilmoitus turnauksen yksityiskohdista riittää. Mikäs sen hienompaa onkaan kuin istua valmiiseen pelipöytään, jossa kenenkään ei tarvitse miettiä korttien jakamista tai merkkien laskemista.

Pokeriturnaus: Näin järjestätte turnauksen kavereiden kesken

Ilmoittakaa mailiosoitteeseen suomi(at)coolbet.com, millaisen pokeriturnauksen haluaisitte pelata, niin teille luodaan yksityinen turnaus salasanalla varustettuna. Näin saatte nauttia pokerista vain omalla porukallanne! Tämän parempaa viihdettä ei juurikaan voisi olla tähän eriskummalliseen tilanteeseen, joka maailmassa tällä hetkellä vallitsee.

Coolbet veloittaa pelien järjestämisestä ainoastaan noin 9 prosentin suuruisen komission. Täten esimerkiksi 11 € panoksella pelatusta turnauksesta 10 € menee palkintopottiin ja 1 € komissiona talolle. Eli mitä enemmän on osallistujia, niin sen suurempi on myös palkintopotti. Tämän vuoksi kannattaakin koota kaikki mahdolliset ystävät kasaan ja mitellä paremmuudesta. Eikä ole mikään ongelma, vaikka jollain pelaajalla jäisi turnauksessa hampaankoloon, koska uuden turnauksen järjestäminen on aina mahdollista.

Alta löydät ohjeet turnauksen järjestämiseen.

Ilmoittakaa sähköpostissa vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

– Milloin haluatte pelata?

– Kuinka monta pelaajaa turnaukseen suurin piirtein osallistuu?

– Mikä on buy-in (esimerkiksi 11 €) ?

– Re-buyt (esimerkiksi rajattomat 11 € re-buyt ensimmäisen 60 minuutin ajan) ?

– Mikä salasana laitetaan (Esimerkiksi ”PallomeriRules”) ?

Lähetä sähköposti siis osoitteeseen suomi(at)coolbet.com. Turnauksenne vahvistetaan Coolbetin toimesta sähköpostin lähettäjälle.

Nettiturnausten palkintopotit jaetaan pelaajamäärästä riippuen, normaalien Coolbetin käytäntöjen mukaisesti, parhaiden pelaajien kesken.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut