#Pelipaikoilla-podcast: Seitsemän kertainen pesäpallo-mestari Jimi Heikkinen paljasti uransa jatkosuunnitelmat

Jimi Heikkinen

Pallomeren #Pelipaikoilla-podcast sai arvovaltaisen vieraan, kun seitsemän kertaa pesäpallossa SM-kultaa voittanut Jimi Heikkinen kävi keskustelemassa lajista sekä omasta comebackistaan.

Vieraana paluun pesäpalloon tehnyt Jimi Heikkinen

#Pelipaikoilla-podcastin vieraaksi saapui seitsemän kertaa pesäpallossa SM-kultaa voittanut ja viime kaudella paluun pelikentille tehnyt Jimi Heikkinen. Jaksossa keskustellaan sekä tuntemuksista paluusta pelikentille että myös elämänmuutoksen tuomista uusista tuulista.

Jimin kanssa käydään myös läpi sitä, miten ensimmäinen comeback-kausi suju ja mitä asioita tämä opetti. Samalla kuullaan myös miehen tulevaisuuden suunnitelmista.

Mainos alkaa:

Mielenkiintoista sisältöä saatiin myös siitä, kun Jimi kertoo vankalla asiantuntijuudellaan mitä se vaatii, että pesäpallossa voitetaan Suomen mestaruus. Samalla kuullaan myös vinkkejä siihen, mihin otteluita seuraavan yleisön kannattaa katseensa kiinnittää.

Viihdyttävän keskustelun pesäpallosta, comebackista ja elämän muutoksesta pääset kuuntelemaan Spotifyssa, SoundCloudissa ja Apple Podcastsissa alla olevista linkeistä.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1X4arximKo3k43FHg8mspk?si=e4Wz2jhDSq-iEHBE1NsY5Q

SoundCloud: https://soundcloud.com/pelipaikoilla/vieraana-seitseman-kertainen-pesapallon-suomen-mestari-jimi-heikkinen

Apple Podcasts: https://itunes.apple.com/fi/podcast/pelipaikoilla-podcast/id1449480994?mt=2

Kuuntele myös aiemmat lähetykset

Pallomeren Pelipaikoilla-podcastin aiemmat lähetykset löydät kätevästi TÄÄLTÄ.

Pallomeri.net -sivustolta löydät päivittäin kaikki urheilumaailman päivän kuumimmat puheenaiheet sekä urheilu-uutiset poimituista eri lähteistä. Urheilu-uutisten lisäksi ilahdutamme lukijoitamme päivittäin ilmestyvillä hauskoilla videoilla, mahtavilla kilpailuilla sekä muulla urheiluaiheisella sisällöllä.