Playoff -kevät täydessä vauhdissa: Katso viikon urheilukalenteri!

Teemu Ramstedt HIFK Liiga / Pallomeri.net
Teemu Ramstedt HIFK Liiga / Pallomeri.net

Tällä viikolla urheilukalenteri täytyy paljolti playoff -otteluihin useissa eri lajeissa. Lisäksi mausteena löytyy niin snookerin MM-kisoja kuin Mestarien Liigaa, jossa pelataan paikasta semifinaaleihin.

Maanantain merkintöinä löytyvät kello 16.30 jatkuvat Robin Hullin MM-karsinta ottelu thaimaalaista Dechawat Poomjaengia vastaan. Robin lähtee ottelun toiselle jaksolle 3-6 tappioasemasta. Pelin voittaa ensimmäisenä kymmeneen voittoon yltänyt pelaaja.

Mutta tärkein maanantain kalenterimerkintä on kuitenkin Liigan kuudennet välieräpelit. Kello 18.30 alkavissa otteluissa HIFK ja Tappara pyrkivät laittaa sarjat poikki Jypin ja Kärppien kustannuksella.

Tiistai ja keskiviikko täynnä playoff -tunnelmaa!

Jos JYP, Kärpät tai molemmat saavat pelinsä voitettua maanantaina, on tiistaina luvassa jälleen ”game 7 -herkkua” suurilla panoksilla. Joka tapauksessa tiistaina tapahtuu vaikka lätkää ei pelattaisikaan. Korisliigassa lähtee käyntiin semifinaalit, jossa suuryllättäjä BC Nokia matkustaa Kouvolaan Kouvojen vieraaksi.

Illalla pelataan jälleen suurilla panoksilla nurmella. Mestarien Liigassa PSG lähtee hakemaan Man Cityn vieraana jatkopaikkaa. Ensimmäinen peli päättyi Pariisissa 2-2, joten City lähtee vierasmaalien turvin käytännössä etumatkalta kotipeliinsä.

Real Madrid saa pelata myös selkä seinää vasten kotistadionillaan Santiago Bernabeulla. 2-0 tappio Wolgsburgissa tarkoittaa, että kotipelissä ei ole varaa virheisiin. YLE näyttää Cityn ja PSG:n matsin, Viasat molemmat.

Keskiviikkona playoff -henkeä on luvassa niin Lentopallossa, koripallossa, lätkässä kuin jalkapallossakin. Koriksessa Seagulls matkustaa Tampereen Pyrinnön vieraaksi, jalkapallossa FA Cupissa West Ham ja Manu pelaavat vastakkain uusintaottelussa.

Lentopallon Mestareiden Liigan finaali näytetään YLE:llä 18.30 alkaen. Kiekkomiehille Liigan välipäivinä on luvassa KHL:n finaali Magnitogorskin ja TsSKA:n välillä. Jalkapallossa mennään UCL-otteluita Barcelonan ja Atleticon, sekä Benfican ja Bayern Munchenin välillä.

Ronnie O'Sullivan | Pallomeri.net
Ronnie O’Sullivan | Pallomeri.net

Pikakelaus viikonloppuun: Snookerin MM-kisoja ja Liigan finaaleita

Tapahtumaa todentotta riittää myös viikonloppuna. Snookerin MM-kisat käynnistyvät Shefieldissa perjantaina illalla ja tästä hetkestä eteenpäin veralla pelataan aina vappuun saakka. Lajin ystäville on siis luvassa vaikeita aikoja parisuhteissa kun ainoa mielenkiinnon kohde lienee Ronnie O´Sullivanin ja kumppaneiden magia kepin ja pallojen parissa.

Liigan ensimmäiset kaksi finaalia pelataan perjantaina ja lauantaina. Joukkueet eivät vielä toki ole selvillä, mutta kiihkeää tunnelmaa on varmasti luvassa. Pronssimitaleita jaetaan perjantain pronssiottelun jälkeen.

Moottoriurheilun ystäville viikonloppu tarjoaa F1 -osakilpailun Kiinasta. Lähetykset tulevat mukavaan aikaan aamulla MTV:n maksukanavilta.

Lisäksi luvassa viikonloppuna on tietenkin Leicesterin aina vaan kiihtyvää voittotanssia. Tällä kertaa vastaan tulee kotiviheriöllä Sunderland. Lisäksi sekä lauantai, että sunnuntai-iltoina tarjolla on Nelonen Pron taajuuksilta NBA:n playoffeja kello 22.00 alkaen.

Näillä eväillä urheiluviikkoon! Katso kalenteri alla olevasta buttonista:

Pallomeri.net urheilukalenteri