Huikea vapaapotkukuvio 11-vuotiaiden junnujen pelissä – PK-35 syötteli vastustajat aivan solmuun

PK-35 P11

Juniorijalkapallo tuottaa upeita hetkiä ja yhtä niistä päästiin todistamaan, kun PK-35:n P11-joukkue junaili upean vapaapotkumaalin.

Jalkapallomaailmaan mahtuu kosolti huippusuorituksia ja useimmat niistä nähdään aikuisten otteluissa, mutta joskus ne kauneimmat hetket sijoittuvat aivan ruohonjuuritasolle. Tästä saatiin osuva esimerkki, kun 11-vuotiaiden sarjassa tehtiin kerrassaan häikäisevä maali.

Osumasta vastasi helsinkiläisen PK-35:n P11-joukkue, joka juoni aivan uskomattoman vapaapotkukuvion. Kuviota oli kaikesta päätellen hinkattu harjoituskentällä useaan kertaan, sillä niin saumattomasti PK:n nuoret pelurinalut syöttelivät vastustajansa aivan solmuun.

Pallo pelattiin kolmella puolelta toiselle kulkeneella seinäsyötöllä takatolpan puolelle, josta kohteeksi maalattu peluri sai putata pallon pussiin kauan ennen kuin vastustajat ehtivät tajuta mikä heihin iski.

PK-35:n P11-joukkue näytti huikeaa joukkuepelaamisen mallia tällä vapaapotkukuviolla:

https://twitter.com/Byyri/status/1538747413523046400

Juttua korjattu 21.6.2022 klo 00:06 – Alkuperäinen teksti sisälsi vakavan asiavirheen, että PK-35 olisi vantaalainen joukkue. Tämän kaltaisiin töppeihin ei yksinkertaisesti ole varaa. Opiksi on otettu ja mennään eteenpäin!

Katso myös: Kolmosessa päästiin todistamaan huimaa vaparimaalia reilusta 35 metristä


Joukkueet: