Video: Atlantan Pity Martinezille kävi köpelösti – lensi yhtäkkiä turvalleen, selostajilta tuli heti tikaria

Pity Martinez Atlanta United / Pallomeri.net

Atlanta Unitedin Pity Martinez joutui selostajien pilkan kohteeksi lennettyään todella koomisesti naamalleen ottelussa Cincinnatia vastaan.

MLS-kausi jatkuu Orlandon Disney Worldissa sijaitsevalla stadionilla. Torstaina Suomen aikaa pelatussa Atlanta Unitedin ja FC Cincinnatin välisessä ottelussa nähtiin hieman Disney-henkeä, kun Atlantan Pity Martinezille kävi nolosti.

Martinez sai pallon lyhyestä vapaapotkusta ottelun 10. minuutilla, harhautti puolustajan ja oli ilmeisesti keskittämässä, kun hän yhtäkkiä rymähtikin rähmälleen tavalla, josta Hessu Hopo olisi varmasti ylpeä. Kun Martinez lähti antamaan keskitystä, hänen kengänkärkensä otti maahan kiinni ja se oli sitten menoa.

Martinez kaatui turvalleen ja ottelun selostajat olivat heti valmiina. Kommentaattori ilmeisesti ajatteli Martinezin kalastelevan rankkaria ja heitti tylyn puukon.

Mainos alkaa

– Oho, oho. Tarkka-ampuja!, hän tokaisi viitaten siihen, että Martinez lakosi kuin häntä olisi ammuttu.

Kun totuus paljastui, selostaja ja kommentaattori totesivat tilanteen nolouden ja brittiläinen selostaja heitti hidastuksen päälle vielä lisää löylyä.

– Näin voi käydä myös liigan kalleimmille pelaajille, hän tuhahti lakonisesti.

Hänen maassa ollessaan päästämästä turhautuneesta karjaisusta päätellen ei Martinezille itselleen tarvinnut kenenkään mennä erikseen kertomaan, kuinka huvittavalta tilanne näytti.

Tämän jälkeen Atlanta Unitedille tuli lisää jobinpostia ja joukkue hävisi ottelun 1-0 otettuaan tappion kylkiäiseksi myös kaksi punaista korttia.

Pity Martinez pannuttaa koomisesti ottelussa Cincinnatia vastaan:

Katso myös: Video: Neymar kysyi veskarilta mihin kulmaan ampuisi rankkarin – antoikin nerokkaan syötön