Video: Pittsburgh Penguinsilta emämoka jatkoajalla – 3 vs 0 -hyökkäys meni aivan vihkoon

Pittsburgh Penguins / Pallomeri.net

Pittsburgh Penguinsille sattui emämunaus, kun joukkueella oli mahdollisuus voittoon jatkoajalla, mutta 3 vs 0 -hyökkäys meni reisille.

Pittsburgh Penguinsilla oli kaikki avaimet käsissään jatkoajalla, jonne joukkue pääsi loistavan kolmannen erän ansiosta.

Boston Bruinsin Brad Marchand kuljetti kiekkoa Penguinsin alueella, kunnes Bryan Rust pääsi yllättämään hänet ja jysäyttämään muhevan taklauksen. Niitin johdosta Marchand menetti taspainonsa ja Penguins pääsi karkaamaan 3 vs 0 -hyökkäykseen, jonka pitäisi NHL-tasolla olla jokaikinen kerta varma maaliinjohtava resepti.

Tällä kertaa asiat olivat kuitenkin toisin.

Mainos alkaa

Hyökkäys alkoi vesittyä jo sillä, että Rust jäi jostain syystä seuraamaan tilannetta kauempaa, eikä lähtenyt kunnolla tukemaan hyökkäystä, joten Kris Letang ja Jevgeni Malkin saivat kantaa maalintekovastuun keskenään.

Toki vaikka asetelma periaatteessa muuttuikin, niin 2 vs 0 -hyökkäyksestäkin pitäisi saada parempaa jälkeä aikaan, semminkin kun asialla olivat Letang ja Malkin.

Kaksikko ajatui lähelle Tuukka Raskin vartioimaa maalia, kun Letang antoi syötön Malkinille. Hän ei kuitenkaan ajatellut yhtään mitä oli tekemässä ja lähti vielä väkisin palauttamaan kiekkoa Letangille niin sanotusti ”varmaan” paikkaan.

Tämän huomattuaan Rask tyynenviileästi tökkäsi mailansa väliin, katkoi syötön pilaten Penguinsin hyökkäyksen. Hetkeä myöhemmin Bruins kävi painamassa 3-2-voittomaalin Penguinsin katiskaan.

Pittsburgh Penguinsin tähdet söhrivät 3 vs 0 -hyökkäyksen jatkoajalla:

Katso myös: Video: Kasperi Kapanen iski kauden avausmaalinsa – pelasiko Tuukka Rask loukkaantuneena?


Joukkueet: