Florida Panthersin legendaariselle esittelyvideolle tehtiin kunniaa – Pirkkalan Pirkat teki klassikosta oman versionsa

Pirkkalan Pirkat meets Florida Panthers

Salibandyseura Pirkkalan Pirkat on tehnyt mestarillisen sovituksen Florida Panthersin legendaarisen huonosta introvideosta.

NHL-seura Florida Panthersin ennen kautta 2006–07 kuvattu pelaajien esittelyvideo on noussut vuosien saatossa kulttiklassikoksi, sillä video on niin legendaarisen huono, että se on silkkaa komediaa.

Videolla silloin Panthers-kapteenina ollut Olli Jokinen käy hakemassa joukkuetovereitaan mitä erikoisemmista paikoista ja video on tullut tunnetuksi erityisesti Jokisen robottimaisesta näyttelijäsuorituksesta.

Salibandyn Suomisarjassa pelaava Pirkkalan Pirkat teki täksi kaudeksi uudelleenversioinnin Panthers-klassikosta. Alkuperäisellä videolla autosta ulos astuva kissapeto muuttuu Jokiseksi, joka lähtee etsimään joukkuetovereitaan kasinomiljööstä. Videon pääroolissa olevan Jokisen mukaan tarttuu silloisia Panthersin tähtipelaajia. Lopulta Jokinen johdattaa joukkonsa uuteen kauteen.

Pirkkain videolla pantterin virkaa toimittaa Pirkkalan kunnan 75-vuotisjuhlan kunniaksi tehty kuvanveistäjä Villu Jaanisoon teos Pirkkalan ihminen. Jokisen rooliin astuu Pirkkojen kapteeni Sami Ärlig. Ärlig mukailee onnistuneesti Jokisen kankeaa pään nyökkäystä takaviistoon, jolla kapteeni kutsuu pelaajia luokseen.

Videolla on käytetty samaa musiikkia, tekstifontteja ja efektejä kuin alkuperäisellä videolla. Hyökkääjät Mika Salo ja Oskari Västilä onnistuivat tekevät kuin yksi yhteen roolisuoritukset Todd Bertuzzin ja Joe Nieuwendykin kohtauksiin verrattuna.

Pirkkalan Pirkat versioi Florida Panthersin klassikoksi noussutta esittelyvideota. Tästä näet molemmat videot samanaikaisesti:

Katso myös: Toronto Maple Leafs koki pettymyksen – loppuhetkien tasoitus vietiin kirvelevästi videotarkistuksella