Video: Pikkupojalta sydämet sulattava tuuletus suosikkijoukkueensa maaliin

pikkupojalta Rangers / Pallomeri.net

Fanaattisesti Rangersia kannattavalta pikkupojalta nähtiin uskomattoman hellyyttävä tuuletus, kun hänen suosikkijoukkueensa maalasi Celticin verkkoon.

Rangersin ja Celticin väliset paikallisottelut ovat aina kauden kohokohtia Skotlannissa ja nyt jännite on suurempi kuin aikoihin, sillä Rangers haastaa tosissaan vuosia Skotlannin liigaa hallinneen Celticin.

Joukkueiden edellinen vääntö pelattiin 29. joulukuuta, jolloin kyseessä oli todellinen kuuden pisteen ottelu. Paikalliskamppailua jännitettiin myös erään pikkupojan kotona, sillä hänestä oli kuoriutunut jo todellinen Rangers-fani, vaikka ikää ei ollut vielä mittarissa montaakaan vuotta.

Omalla tuolillaan matsia seurannut pikkupoika pääsi juhlimaan sekä avaus- että voittomaalia ottelun 30. minuutilla, kun Ryan Jack vei kotijoukkueen 1-0-johtoon. Pojan tuuletus onkin sitten ehkä kaikkien aikojen sympaattisin, sillä tuota aitoa iloa ei voi mitenkään selittää.

Mainos alkaa

Rangersin voitto tarkoitti sitä, että loppukauden aikana riittää jännitettävää, sillä joukkueet ovat nyt tasapisteissä sarjakärjessä. Tosin Celticillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Pikkupojalta nähtiin sydämet sulattava tuuletus

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/SPORTbible/videos/346931646151016/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Facebookista!


Joukkueet: ,