Pikkuleijonat tyrmäsi Slovakian heti avauserässä – slovakkipelaajan pelottava loukkaantuminen hiljensi hallin

Samuel Kupec Slovakia loukkaantuminen vs Pikkuleijonat

Pikkuleijonat jatkaa puhtaalla pelillä kolmen ottelun jälkeen, kun Slovakia kaatui maalein 4-0. Voittoa himmensi pelottava loukkaantuminen.

Suomen lento jatkuu alle 18-vuotiaiden MM-kotikisoissa, kun kolmen ottelun jälkeen tilillä on kolme voittoa. Tätä oli toki lupa odottaakin, sillä lohkovaiheen isoin testi odottaa kuitenkin vasta vappuaaton USA-ottelussa. Merkillepantavaa on kuitenkin ollut se, että Pikkuleijonat on pitänyt tahtia yllä kaikissa peleissä heti alusta lähtien ja ottelu Slovakiaakin vastaan oli kerrassaan suvereeni näytös.

Suomi takoi avauserässä pystyyn melkoiset karnevaalit ja paukutti kaikki ottelun maalit ensimmäiseen kahteenkymmeneen minuuttiin. Tämän jälkeen maaliverkko ei enää heilunut, joten voitto kirjattiin maalein 4-0, mutta peli oli selvää Suomen hallintaa aivan loppuun asti.

Mainos alkaa:

Ottelu sai ikävän käänteen toisessa erässä, kun Slovakian Samuel Kupec jäi Suomen Heikki Ruohosen taklauksen alle erän alussa. Kupec loukkaantui pelottavasti ja piteli tilanteessa niskaansa.

Kentälle tuotiin taklaustilanteen jälkeen isot mustat sermit, joiden suojassa Kupec nostettiin paareille. Kupec kuljetettiin ulos kaukalosta paareilla ja Espoon hallin yleisö seurasi tilanteen kehittymistä hiirenhiljaa.

Ottelun toisella erätauolla Discoveryn lähetyksessä kerrottiin lisätietoa Kupecin tilasta. Hän oli tajuissaan, pystyi keskustelemaan Slovakian joukkueen lääkärin kanssa ja hänet vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Pikkuleijonat mätki ottelun kaikki maalit heti avauserässä:

Slovakian Samuel Kupec loukkaantui todella pelottavasti ottelun toisessa erässä (tilanne videolla ajassa 1:06):

https://twitter.com/dplussportfi/status/1784563438661808284

Katso myös: Colorado-tähtien välillä kuohui runkosarjan lopussa – Mikko Rantanen tulistui Aleksandr Georgijeville


Joukkueet: ,