Piirimestari: Illalla riittää taas EM-betsattavaa

Vetovihjeet Piirimestari Pallomeri.net

Eiliset vedot napsuivat sitten enemmän kuin mukavasti. Ja tänään on taas kohteita lapuilla.

Tänään pelataan taas ihana neljän EM-ottelun ilta. Vetoja löytyy jo muutama plakkarista. Kannattaa taas seurata Twitteriäni siltä varalta, että esittelen siellä vielä pari vetoideaa lisää.

Ja näin sitä taas mennään.

Islanti – Itävalta
over 2 1,93

– Overista saa melkoisen korkeaa kerrointa siihen nähden, että maalipaikkoja tässä ottelussa avautuu lähes pakosti. Kun Itävalta on pakkovoiton tarpeessa, on sen ennen pitkää pakko ottaa riskejä. Jos Itävalta ei osu, avautuu paikkoja myös Islannille, jolle toisaalta tasapeli tästä ottelusta olisi todennäköisesti riittävä tulos.

– Itävalta ei ole vielä alkuunkaan vakuuttanut. Islanti sen sijaan on napannut pari tasapeliä, mutta joukkue näytti jo väsyneeltä viime koitoksessa. Olisi ihan hyvä peli-idea löydä myös Islantia tasoituksella, mutta mielestäni kertoimet eivät siihen ole ihan riittävät.

Unkari – Portugali
Portugali -1.00
kerroin 1,73

– Vaikea nähdä, että Portugali kauheasti peruuttelisi tässä pelissä. Lohkovoitto takaisi ryhmälle sileämmän tien jatkoon, ja tasapeliä varmistellen ei vaan nyt voi tällaisia pelejä lähtee pelaamaan. Portugali on kaiken lisäksi ollut vakuuttava tähän mennessä, vaikka siis kasassa on vasta kaksi tasapeliä. On vain satunnaisuudesta kiinni, että verkko ei ole heilunut – paikkoja on kyllä riittänyt.

– Cristiano Ronaldo ja kumppanit uhkuvat varmasti näyttöhaluja. Unkari on monta monta piirua heikompi joukkue. Ja koska Portugali on näistä kahdesta joukkueesta motivoituneempi, on tätä kiva lyödä lapulle.

Muistakaahan tarkistaa myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä.

Päivän vedot sisään Coolbetilla