Venäläismedia: Pietarin EM-kisaotteluihin otetaan yli 30 000 katsojaa

Vitosessa Turun FC Inter katsaus jalkapallon 30 000 San Marino historiaa Uefa nations league jalkapallo futis hjk UEFA - pallomeri.net

Yksi jalkapallon EM-kisojen isäntäkaupungeista Pietari on ottamassa kaupungissa pelattaviin peleihin jopa yli 30 000 katsojaa. Asiasta uutisoi venäläinen tietotoimisto TASS.

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja päätökset yleisömääristä sekä isäntäkaupungeista on tehtävä. Ei ole vielä mitenkään sanottua, että alkuperäiset isäntäkaupungit pystyvät järjestämään otteluita.

Kuitenkin Pietarissa ollaan suunnitelmissa jo pitkällä ja kaupunki on valmiina ottamaan jopa yli 30 000 ihmistä stadionille. Uefan täytyy vielä hyväksyä asia, mutta Venäjällä tätä pidetään muodollisena asiana.

– Ei ole oletettavissa, että UEFA pystyy säätämään yleisörajoituksia, vaan tämä on isäntäkaupungin etuoikeus. Siksi UEFA luultavimmin hyväksyy ehdotuksen, toteaa Venäjän järjestelykomitean johtaja Aleksei Sorokin.

Suomen on määrä pelata kaksi ottelua Pietarissa, kun vastaan asettuu Venäjä sekä Belgia. Huuhkajien turnaus sen sijaan käynnistyy Kööpenhaminassa, jossa vastaan asettuu Tanska.