Arsenalissa kuohuu jälleen – Pierre-Emerick Aubameyang menetti kapteeninnauhan

Pierre-Emerick Aubameyang Arsenal - Pallomeri.net

Arsenalissa on vuosien saatossa nähty jos jonkinmoista kohua, ja tällä kertaa myrskyn silmässä on joukkueen kapteeni – tai tällä haavaa ex-kapteeni – Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal tiedotti tiistaina, että Aubameyang ei jatka enää seuran kapteenina. Mies oli saanut seuralta luvan matkustaa ulkomaille, mutta paluu tapahtui yhden päivän sovittua ajankohtaa myöhässä, mistä päävalmentaja Mikel Arteta ja muu valmennusjohto eivät olleet mielissään.

Myöhästymisen takia Aubameyang joutui jättämään Souhampton-pelin valmistavat harjoutukset väliin ja hänen nimi jätettiinkin kokoonpanon ulkopuolelle.

– Meillä on joukkueessamme tiettyjä sovittuja asioita, joista ei neuvotella. Olemme olleet tässä hyvin johdonmukaisia, Arteta sanoi jalkapallolehti Goalin mukaan pelin alla.

Arsenal tiedotti, ettei Aubamayang ole kokoonpanossa myöskään keskiviikkona pelattavassa West Ham -ottelussa, joten voi olla, että gabonilaisen pelit Tykkimiesten riveissä on pelattu kokoonaan. Huhut kertovat, että vaikka miehellä onkin sopimusta jäljellä vuoteen 2023 saakka, yrittää Arsenal kaupata häntä jo nyt tammikuun siirtoikkunassa.


Pelaajat:
Joukkueet: