Video: Jatkoaikatappio meni ihon alle – Senators-GM Pierre Dorion riehui ja kahvikuppi lensi

Pierre Dorion Ottawa Senators / Pallomeri.net

Battle of Ontarion häviäminen ei ole mikään leikin asia. Tämä kävi selväksi, kun Senators-GM Pierre Dorion kilahti tappion päälle.

Yksi NHL:n torstain ja perjantain välisen yön värikkäimmistä peleistä oli niin sanottu Battle of Ontario, jonka Ottawa Senators hävisi jatkoajalla Toronto Maple Leafsille jatkoajalla maalein 3-2. Ottawa oli pelissä erittäin onnekas monellakin tavalla, mutta sekään ei riittänyt Kanadan divisioonan pohjalle jämähtäneelle joukkueelle voittoon.

Ottawa selvisi avauserässä 10 sekunnin mittaisesta väärästä vaihdosta ilman seuraamuksia ja tämän lisäksi Toronton maalivahti Jack Campbell käytännössä lahjoitti tumpeloinnillaan Ottawalle sen molemmat maalit. Kaikista käänteistä huolimatta Justin Holl liipaisi jatkoajalla Torontolle voittomaalin.

Tappio oli selvästi kova paikka myös Ottawan johdolle. Tv-lähetykseen päätyi huvittavaa kuvaa siitä, miten Ottawan GM Pierre Dorion otti tappion vastaan. Dorionia kuvattiin sen verran läheltä, että ajatusten kulku on luettavissa hänen katseetaan, joka osuu pöydällä olleeseen kahvikuppiin.

Dorion otti kupin kouraansa ja sen jälkeen viilipyttymäinen olemus oli vain kaukainen muisto, kun siivoojille tuli kosolti lisähommia. Dorion linkosi kuppinsa aitionsa takaseinään ja juoma roiskui iloisesti joka puolelle kupin liitäessä ilmojen halki.

Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion räyhäsi aitiossaan Toronto Maple Leafsin kairattua voiton jatkoajalla:

Katso myös: Video: Mika Zibanejad jälleen hurjana – iski toistamiseen Flyersia vastaan tehot 3+3


Joukkueet: