Video: ”Kipua, jota on vaikea edes kuvailla” – Philliesin syöttäjä sai pallon säkeille yli 160 km/h vauhdilla

Syöttäjä Jose Alvarez Philadelphia Phillies / Pallomeri.net

Philadelphia Philliesin syöttäjä Jose Alvarez koki sen, mitä jokainen baseball-pelaaja pelkää, kun hän sai kovan lyönnin suoraan säkeille.

Philadelphia Philliesin syöttäjä Jose Alvarez koki kovia torstai-iltana Suomen aikaa, kun Phillies kohtasi Toronto Blue Jaysin MLB-ottelussa.

Alvarez sai tuntea osuman, jota jokainen miespuolinen baseball-pelaaja pelkää. Hän heitti syötön normaalisti kohti lyöntivuorossa ollutta Lourdes Gurrielia, joka osui palloon voimalla. Pallo kajahti Alvarezia suoraan sukukalleuksille peräti 168 km/h vauhdilla.

Brutaalista osumasta huolimatta Alvarez pystyi vielä sankarillisesti nousemaan hetkeksi, heittämään pysäyttämänsä pallon ykköspesälle ja polttamaan Gurrielin ennen kuin hän lysähti tuskissaan maahan.

Mainos alkaa

Pahalta näyttänyt tilanne ei ilmeisesti jättänyt mitään pysyviä vaikutuksia Alvarezille, vaikka kipu luonnollisesti aivan käsittämätön.

– Se osui minua arkaan paikkaan. Se oli kipua, jota on vaikea edes kuvailla. Kiitos Jumalalle, tunnen oloni jo paljon paremmaksi. Sairaalassa kaikki oli hyvin, eikä mitään pahaa tapahtunut, hän totesi Philadelphia Inquirerille.

Toronto voitti ottelun juoksuin 3-2.

Syöttäjä Jose Alvarez saa pallon suoraan säkeille:

Katso myös: Video: MotoGP-kuskin jarrut pettivät – hyppäsi pois pyörän päältä täydessä vauhdissa