Uskomaton onnenkantamoinen – Oilersin Philip Broberg ampui maalin Panthersin Niko Mikkolan kyynärpään kautta

Philip Broberg Edmonton Oilers (etualalla) Niko Mikkola Florida Panthers

Edmonton Oilers nousi kolmannen finaalin päätöserässä mukaan voittotaistoon, kun Philip Broberg teki todella onnekkaan maalin.

Edmonton Oilersista ei ollut sarjan kolmannessakaan ottelussa Florida Panthersin mestaruusjunan pysäyttäjäksi. Panthers kairasi sarjan kolmannesta ottelusta voiton maalein 4-3 ja johtaa Stanley Cupin finaalisarjaa voitoin 3-0. Näin ollen mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla sarjan neljännessä ottelussa, joka pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Panthers siirtyi ottelun toisessa erässä jo 4-1-johtoon Aleksander Barkovin ampumalla maalilla. Johto ei kuitenkaan kantanut loppuun asti, vaan Oilers nousi kolmannessa erässä jopa maalin päähän kirin jäätyä lopulta vajaaksi.

Mainos alkaa:

Se, miten Oilersin kiri käynnistyi, oli oivallinen esimerkki siitä, kuinka iso merkitys sattumalla on jääkiekossa. Oilersin puolustaja Philip Broberg pääsi vetämään hyvältä paikalta, mutta ampui ohi. Tämä oli kuitenkin yksi niistä harvinaisista kerroista, kun kiekko meni juuri siksi maaliin asti.

Brobergin veto näet kajahti kovaa maalin edessä kamppailleen Niko Mikkolan oikeaan kyynärpäähän ja kimmahti siitä sisään täysin hölmistyneen maalivahti Sergei Bobrovskin ohi. Toki Brobergin 4-2-maali selvästi hämäsi kaikkia, sillä jokaisella jäällä olleella meni hetki tajuta mitä oikeastaan oli tapahtunut ja bongata kiekko maalin perukoilta.

Oilersin Philip Broberg ampuu kiekon todella onnekkaasti Niko Mikkolan kautta sisään:

Katso myös: Aleksander Barkov ampui voittomaalin tylyllä rannarilla – Florida Panthers on voiton päässä Stanley Cupista


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,