Tuomari vihelsi pelin poikki turhaan – Philadelphia Flyers menetti elintärkeän maalin

Philadelphia Flyers

Philadelphia Flyers sai kiekon Washington Capitalsin maalin ensimmäisessä erässä, mutta tuomari oli ehtinyt viheltää pelin poikki.

Flyers isännöi NHL:n runkosarjan viimeisessä ottelussaan Washington Capitalsia ja sen oli napattava varsinaisen peliajan voitto, jotta mahdollisuudet pudotuspeleihin pääsyyn säilyisivät. Ottelu oli loppuhetkillä 1-1-tasatilanteessa kun Flyers nappasi veskarinsa pois, ja Capitals laukoi lopulta tyhjiin 1-2-voittomaalin.

Philadelphia sai kuitenkin jossittelun aihetta jo avauserässä. Kiekko kimposi Capitals-veskari Charlie Lindgrenin torjunnasta yläilmoihin, mutta tuomari Kelly Sutherland luuli pelivälineen olevan Lindgrenin hallussa ja vihelsi pelin poikki. Heti vihellyksen jälkeen kiekko kimposi kuitenkin Joel Farabeen hanskasta maaliin.

Mainos alkaa:

Osumaa tarkisteltiin vielä videolta, mutta tuomio oli selvä. Peli oli vihelletty jo poikki, joten osumaa ei voitu hyväksyä. Mikäli kiekko olisi mennyt maaliin yhtenevän liikkeen seurauksena, eli toisin sanoen ilman yhdenkään pelaajan vaikutusta, maali olisi voitu hyväksyä.

Philadelphia Flyers menettää maalin, koska tuomari oli viheltänyt pelin poikki:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Näiden suomalaispelaajien NHL-kausi päättyy runkosarjaan – vain muutama vahvistus tarjolla Leijoniin


Joukkueet: