NHL-tähti Phil Kessel pelasi suunnitellusti vain yhden vaihdon ja suuntasi yksityiskoneella kotiin

Phil Kessel

Arizona Coyotesin Phil Kessel pelasi astetta erikoisemman ottelun NHL:ssä, sillä mies hyppäsi kaukaloon vaihdon ajaksi ja ampaisi välittömästi kotiin.

Detroit ja Arizona kohtasivat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Vierasjoukkue oli keksinyt hieman mielikuvituksellisemman juonen, sillä Kessel tuli pelaamaan ainoastaan yhden vaihdon, jonka jälkeen mies suuntasi yksityiskoneella suoraan kotiin.

Taustalla oli Kesselin teräsmiesputken pitäminen hengissä. Tosin toisella puolella vaakakuppia painoi kotona parin esikoista odottava puoliso.

TSN:n mukaan Phil Kessel ja seuran omistaja Alex Meruelo halusivat pitää teräsmiesputken elossa, joten kaksikko juoni idean, jolla hyökkääjä pääsi peliin ja välittömästi takaisin kotiin. Kessel pelasi ainoastaan ensimmäisen vaihdon, jonka jälkeen lentokentällä odotti Meruelon järjestämä yksityiskone, joka vei Kesselin takaisin kotiin.

Kesselin teräsmiesputki on nyt 956 ottelun mittainen. Jenkki on tällä hetkellä listalla kolmantena, mutta kärjessä olevan Keith Yandlen putki on myös edelleen aktiivinen. Puolustajalla on nyt perättäisiä otteluita yhteensä 978 kappaletta.


Pelaajat:
Joukkueet: