Video: PGA Tourin golfarilla on ainakin pokkaa – vetosi tuomariin saadakseen siirtää palloaan muurahaisten takia

Golfari Bryson DeChambeau ja PGA Tourin tuomari Ken Thackett / Pallomeri.net

PGA Tourin tuomari joutui outoon tilanteeseen, kun Bryson DeChambeau ajautui hankalaan paikkaan ja yritti ruinata droppia vetoamalla muurhaisiin.

Viime viikolla pelatussa PGA Tourin kilpailussa nähtiin huvittava tilanne, kun Bryson DeChambeau löi pallonsa hankalaan paikkaan seitsemännellä väylällä. Hän pallonsa oli puun juurien keskellä, mutta DeChambeaulla kuitenkin välähti.

Hän kutsui tuomari Ken Tackettin paikalle katsomaan tilannetta ja yritti aivan pokkana vedota tuomariin, että saisi ottaa niin sanotun ”dropin”, eli siirtää pallonsa lähimmälle pelikelpoiselle paikalle.

DeChambeaun perustelu oli, että hänen pallonsa oli mahdottomassa tai jopa vaarallisessa paikassa koska alueella oli tulimuurahaisia.

Mainos alkaa

– Tuossa on muurahainen. Muutamia tulee ulos tuolta. Eikö tuo ole eläimen kolo? Kuinka iso sen täytyy olla?, DeChambeau vetosi.

– En näe täällä tulimuurahaisia siinä mielessä, että tämä olisi vaarallinen tilanne. Tuo ei ole eläimen kolo, Tackett vastasi ja tyrmäsi DeChambeaun härskin vedätysyrityksen totaalisesti.

DeChambeau yrittää huijata PGA Tourin tuomaria vetoamalla muurahaisiin:

Katso myös: Video: Uskomaton suoritus – olympiakultamitalisti ui altaanmitan maitolasi päänsä päällä