Palloa väistänyt herra heitti komeat pannut PGA Tourilla – otti tämän jälkeen hienosti yleisönsä

PGA Tour palloa väistänyt herra

PGA Tourin Texas Open -kisassa päästiin sunnuntaina todistamaan koomista hetkeä, kun pallon väistäminen aiheutti hieman ongelmia eräälle herrasmiehelle.

Max Homa avasi 17. väylän lyöntinsä, mutta draivi karkasi turhan paljon oikealle. Rinteessä ollut, kisan vapaaehtoistyöntekijöihin kuulunut herra, oli kasvot kohti yleisöä, mutta näki kuitenkin sivusta lähestyvän pallon.

Mies otti harppauksen eteenpäin, mutta viettävä rinne teki tehtävänsä ja hän pyllähti melkoisten sirkusliikkeiden kera nurmen pintaan. Niin tai näin, hän onnistui väistämään palloa (joka tuskin olisi edes osunut, vaikka mies olisi pysynyt paikallaan), joten vahinkoa ei sen suhteen päässyt käymään.

Mainos alkaa:

Herra oli kuitenkin varustettu hyvällä huumorilla, sillä ylös päästyään hän tuuletteli ja kumarteli näyttävästi ennen kuin meni takaisin hommiin, eli näyttämään pallon sijaintia pitkässä ruohossa.

Mainittakoon vielä sekin, että Homa teki kyseiselle väylälle par-tuloksen. Koko kisan hän suoritti yhteistulokseen -4, mikä oikeutti jaettuun 25. sijaan. Kilpailun voitti jatkoväylien jälkeen yhdysvaltalainen Akshay Bhatia (-20).

Väistötoimet aiheuttivat koomisia hetkiä PGA Tourilla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen X:n puolella.