TPS julkisti kovan sopimuksen – Petteri Wirtanen palaa Turkuun

Petteri Wirtanen TPS / Pallomeri.net

Hyökkääjä Petteri Wirtanen, 33, on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen TPS:n kanssa. Seura julkisti kontrahdin verkkosivuillaan maanantaina.

Wirtanen pelasi jo viime syksynä TPS:n paidassa 17 ottelua (3+8=11) määräaikaisella sopimuksella ja jatkoi siitä SHL-seura Djurgårdenin riveihin. Ruotsissa hänen saldokseen kertyi runkosarjassa 33 ottelua tehoin 4+5=9.

Pudotuspeleissä Wirtanen puolestaan pelasi 19 ottelua merkkauttaen niissä 5 tehopistettä (1+4). Djurgården eteni aina finaaleihin asti ja tuloksena oli lopulta hopeiset mitalit.

Turussa paluumuuttajasta ollaan mielissään.

– ”Pera” on erittäin monipuolinen pelaaja ja raudanluja ammattilainen. Hän pelasi meillä erinomaisesti ja oli tärkeä palanen joukkuettamme ennen Ruotsiin lähtöä. On hienoa, että saimme hänet takaisin ja nyt myös vähän pidemmäksi aikaa, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki summasi TPS:n tiedotteessa.

– Viime syksyn kokemus ja fiilis TPS:ssä pelaamisessa oli erittäin hyvä. Tuntuu hienolta palata takaisin ja nimenomaan parin vuoden sopimuksella. Se tuo tietynlaista pysyvyyttä myös omaan arkeen, Wirtanen sanaili.

Wirtasen koko uran tilastoihin voit tutustua Eliteprospectsin sivuilla.


Pelaajat:
Joukkueet: