Video: Petteri Koponen upotti huikean voittokorin summerin soidessa – Bayern Münchenin unelma elää

Video: Petteri Koponen upotti huikean voittokorin summerin soidessa – Bayern Münchenin unelma elää

Bayern Münchenissä pelaava Petteri Koponen nousi joukkueensa suureksi sankariksi, kun suomalainen heitti voittokorin summerin soidessa.

Bayern München oli torstaina kovan paikan edessä, sillä joukkueen oli pakko voittaa Euroliigassa Barcelona, mikäli saksalaiset halusivat elätellä toiveita pudotuspeleihin pääsystä. Ottelu oli eräälle kotijoukkueen pelaajalle varmasti erityisen odotettu, sillä vastassa oli Petteri Koposen viime kauden seura.

Koponen oli päättänytkin näyttää, että Barcelona teki virheen luopuessaan suomalaispelaajasta. Koponen pääsi näpäyttämään lopullisesti Barcelonaa aivan viimeisillä sekunneille pelin ollessa tilanteessa 71-71. Omasta päästä liikenteeseen lähtenyt Koponen taisteli väkisin itsensä heittopaikkaan ja viimeisteli upeasti pallon sisään.

Kaiken lisäksi summeri pärähti soimaan juuri, kun Koponen oli heittänyt pallon ilmaan. Näin ollen heitto ratkaisi Bayernille trillerimäisen voiton numeroin 73-71. Koponen oli myös ottelun paras pistemies 14 pisteellä, joten suomalaisen iltapuhdetta voi pitää vähintäänkin onnistuneena.

Petteri Koponen sinetöi voiton viimeisellä sekunnilla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut