FC Lahden örisevä kannattaja lähetti palautteen – Petteri Forsellin vastaus täyttä timanttia

HJK Petteri Forseliin

Petteri Forsellin paluu Veikkausliigaan on herättänyt myös muiden joukkueiden kannattajissa positiivisia tunteita, vaikkakin pelin aikana tähtipelaaja kuulee huutelua.

HJK:ssa nykyisin pelaava Forsell jakoi Twitter-tilillään erään FC Lahden kannattajan palautteen, johon keskikenttäpelaaja antoi oman vastineensa.

– Morjens! Vaikka vieraskatsomossa sitä tuleekin mölistyä kaikenlaista hölmöä, on loppujen lopuksi aivan sanoinkuvailemattoman ihanaa saada tasoisesi pelaaja Veikkausliigaan. Ei edes haittaa, että valitsit ällöttävän HJK:n. Rakastan sua melkein yhtä paljon kuin vaimoani. T: FC Lahen örisevä kannattaja.

Mainos alkaa

Forsell ei ollut selvästikään ottanut itseensä FC Lahden fanien huutelua, vaikka mies kuuli kuittailua muun muassa ulkonäöstään. HJK-peluri antoikin suorastaan timanttisen vastauksen palautteeseen.

– Tervehdys! Anna mennä vaan! Örisevät kannattajat ovat ihan yhtä tärkeitä! Meillä kaikilla on kuitenkin intohimo futista kohtaan. Mää pelaan ja sää öriset. Vois yhtä hyvin olla toisinpäin.

– Kiva kuulla! Negatiiviset antaa kentällä iloa ja voimaa, positiiviset iloa ja voimaa. Molemmat siis käy, ja varmaan jatkatte vaikkei kävisikään. Ehkä ei kerrota tuota viimeistä vaimolle, kuului Forsellin vastaus.

Keskikenttäpelaajan jakama päivitys on kerännyt tähän mennessä jo yli 1500 tykkäystä Twitterissä. Myös kommenttikenttä on täyttynyt ylistyksistä Forsellia kohtaan. Eikä ihme!

Petteri Forsellin vastaus ihastuttaa Twitterissä

Katso myös: Video: Veikkausliigassa nähtiin fantastinen osuma – Forsell jakoi, Riski viimeisteli!


Pelaajat:
Joukkueet: