Petteri Forsell debytoi väärällä nimellä – HJK:n huoltaja otti mokan tililleen

Petteri Forsell

Petteri Forsell pelasi ensiminuuttinsa HJK-paidassa Eurooppa-liigan karsinnoissa. Forsell pelasi paidalla, jossa hänen sukunimensä oli kirjoitettu väärin.

Petteri Forsell otti ensimmäiset askeleensa HJK-paidassa, kun HJK kohtasi Riga FC:n Latviassa Eurooppa-liigan 3. karsintakierroksen 1. osaottelussa. Vain päivää ennen ottelua HJK:hon siirtynyt Forsell pääsi kentälle 66. minuutilla korvaten Evans Mensahin.

Debyytti jäänee ikimuistoiseksi, mutta aivan väärästä syystä. Forsell pääsi kehiin kantaen paitaa, jossa hänen sukunimensä oli kirjoitettu väärin. Mukaan oli livahtanut ylimääräinen s-kirjain ja tapaus herättikin paljon hilpeyttä sekä kummastelua sosiaalisessa mediassa.

Mainos alkaa

Kyseessä oli inhimillinen erehdys, jonka otti piikkiinsä HJK:n chileläishuoltaja Boris Wistuba-Marino. Hän vahvisti mokansa Twitter-tilillään pelin päätyttyä.

Forsell kertoi Iltalehden haastattelussa, että paidalla ei tulla pelaamaan enää peliäkään, vaan paita päätyy hänen kokoelmiinsa. Erityisen huvittavan ja HJK:n näkökulmasta kiusallisen tapauksesta tekee fakta, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta.

Edellisellä kerralla vastaavanlainen virhe sattui, kun Mikael Forssell palasi HJK:hon vuonna 2016 ja hänen paidastaan puuttui yksi s-kirjain. Kyseinen paita päätyi myös Forsellin omaisuudeksi herrojen keskinäisen Twitter-sanailun myötä.

Itse ottelu päättyi 1-1-tasapeliin, joten HJK:lla on taskussaan vierasmaalin antama etulyöntiasema, kun joukkueet kohtaavat Helsingissä karsinnan toisessa osassa elokuun 15. päivänä.


Pelaajat:
Joukkueet: