Video: Petteri Forsell jysäytti aivan järjettömän maalin – täydellinen laukaus vapaapotkusta

Petteri Forsell Korona / Pallomeri.net

Korona Kielcen Petteri Forsell väläytti jälleen huikeaa potkutekniikkaansa ja maalasi upeasti vapaapotkusta. Forsellin laukaus oli kerrasaan täydellinen.

Petteri Forsell on kantanut vastuuta koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen mainiosti, sillä Puolan Ekstaklasan Korona Kielceä edustava taitoniekka on maalannut nyt neljästi seitsemään otteluun.

Valitettavasti Forsellin hyvä vire ei ole riittänyt pelastamaan Koronaa. Myös perjantain kierroksella oli tuloksena tappio, kun Korona hävisi vieraskentällä Zaglebielle maalein 2-1.

Forsell ampui Koronan 1-1-tasoituksen aivan ensimmäisen jakson lopussa ja maali syntyi, kuinkas muuten, vapaapotkusta. Forsell on ennenkin häikäissyt osumillaan, mutta tällä kertaa hän pamautti yleisön äimistelväksi suorastaan täydellisen laukauksen.

Forsell asettui pallon taakse noin 22 metrissä. Hän ampui laukauksen, jota voisi kuvata putoavaksi ohjukseksi. Veto nousi juuri ja juuri muurin yli, mutta putosi nopeasti ja pamahti maalin yläkulmaan.

Neljä peliä putkeen hävinnyt Korona on Ekstraklasan alemman loppusarjan toiseksi viimeisenä ja on viiden pisteen päässä säilymisviivasta. Joukkueen tilanne on melko epätoivoinen, sillä jäljellä on neljä kierrosta ja viimeisen säilyjän paikalla olevalla Wisla Krakovalla on peli vähemmän pelattuna.

Petteri Forsell antaa pallolle kyytiä:

Katso myös: Video: Dramaattinen tapahtumasarja ratkaisi mestaruuden – Liverpool-fanit sekosivat täysin


Pelaajat: