Video: Pallo kimpoili kuin flipperissä – Petteri Forsell hyödynsi vastustajan sähellyksen ja vingutti verkkoa

Petteri Forsell Korona / Pallomeri.net

Petteri Forsell käytti hyväkseen vastustajan hämmentävän sähellyksen, kun hän iski huonon purun jälkeen pallon pakin kautta maaliin.

Puolan Ekstraklasan Koronaa edustava Petteri Forsell pisti verkon tötterölle sunnuntain kierroksella varsin suotuisan ja koomisen tapahtumaketjun päätteeksi.

Vastustajana olleen Plockin alakerran surkeiden sattumusten sarja alkoi maalivahdin huonosta nyrkkeilystä, josta pallo kuitenkin leijaili hänen onnekseen omalle puolustajalle. Tai niin maalivahti luuli, sillä puolustajalla oli myös vähän heikompi hetki meneillään.

Puolustaja yritti puskea palloa päätyrajasta yli, mutta pusku osui keskelle tolppaa ja kimmahti siitä takaisin kentälle. Forsell luki pelin nopeiten ja ehti kirmata loistavalle vetopaikalle pomppineeseen palloon. Hän pamautti kovan, mutta matalan kudin, joka oli menossa suoraan päin joko huonosti purkanutta puolustajaa ja hänen takanaan seisovaa maalivahtia.

Puolustaja yritti blokata laukauksen, mutta putosi peittämään sitä millisekunnin verran myöhässä, sillä pallo osui häntä sisäreiteen ja pysähtymisen sijaan muutti lentorataansa dramaattisesti ja nousi hölmistyneen maalivahdin yli painuen aina verkon perukoille saakka.

Korona voitti Plockin lopulta maalein 4-1 ja Forsellin 67. minuutilla syntynyt osuma oli Koronalle ottelun kolmas. Forsell myös syötti joukkueensa avausmaalin.

Petteri Forsell lataa pallon verkkoon hämmentävän episodin päätteeksi:

Tsekkaa myös: Video: Joel Pohjanpalo painoi jälleen maalin – täysin hävytön viimeistely


Pelaajat: