Video: Kapteeni iski KalPan kyykkyyn – Jukureiden Petrus Palmu taiteili rankkarikisassa kahdesti

Petrus Palmu Jukurit / Pallomeri.net

Jukurit avasi kautensa voitolla ja sankarina hääri kapteeni Petrus Palmu, joka upotti rankkarikisassa kaksi komeaa maalia.

Liigan ennalta ehkä kohutuin joukkue Mikkelin Jukurit aloitti kautensa perjantain Liiga-kierroksella ja sesonki lähti komeasti liikkeelle, kun Jukurit voitti KalPan kotonaan rankkarikisan jälkeen maalein 2-1.

Jukureiden sankariksi nousi kapteeni Petrus Palmu, joka pistettiin ampumaan jatkokierroksilla ja hän upotti molemmat yrityksensä taidokkaasti sekä näyttävästi.

Ensimmäisessään Palmu kaarsi oikean laidan kautta ja yritti yllättää KalPan Eero Kilpeläistä suoralla vedolla ja onnistuikin tässä. Palmu osui tolppaan, mutta juuri oikealla tavalla, sillä kiekko kimmahti tolpasta maalin katossa olevaan takarautaan ja siitä Kilpeläisen selkään ennen kuin kiekko lipui takaisin maaliin.

Seuraavalla kierroksella Palmu oli jälleen vuorossa, eikä nuori Jukuri-kapteeni jättänyt tällä kertaa mitään sijaa sattumalle. Palmu kaarsi jälleen oikean laidan kautta, mutta nyt hän uitti kiekon kylmänviileästi pönttöön ohitettuaan Kilpeläisen erittäin nopealla ja sulavalla harhautuksella.

Jukuri-kapteeni Petrus Palmu upottaa kaksi komeaa rankkaria:

Katso myös: Video: HPK-vahti Eetu Laurikainen kämmäsi koomisesti – antoi namupassin Tappara-kapteenin alivoimamaaliin


Pelaajat:
Joukkueet: