JYP sai kovan vahvistuksen – Petrus Palmu jäi haaviin

Petrus Palmu

Vahvistusta siirtomarkkinoilta tiiraillut JYP sai mieluisaa tiedotettavaa, kun Vancouver Canucksin Petrus Palmu liittyy joukkueeseen loppukaudeksi.

JYP joutui yllättäen siirtomarkkinoille jo lokakuun alussa, kun seura tiedotti keskiviikkona, että tsekkihyökkääjä David Tomasekin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Kauaa ei JYP joutunut markkinoita koluamaan, sillä jo heti torstaina seura tiedotti, että Petrus Palmu siirtyy loppukaudeksi joukkueen vahvuuteen. Palmu on NHL-seura Vancouver Canucksin sopimuspelaaja ja hän siirtyy lainasopimuksella JYP:n miehistöön.

– Palmu tuo ison annoksen taitoa, nopeutta ja urheilullisuutta joukkueeseen. Olemme todella tyytyväisiä, että Petruksen tasoinen pelaaja valitsi JYPin. Saamme Petruksesta monipuolisen hyökkääjän joukkueeseen ja tavoitteellisena urheilijana hän on myös loistava esimerkki meidän nuoremmille pelaajillemme, kommentoi JYP:n urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran tiedotteessa.

Palmu on pelannut kaksi viime kautta Liigaa Turun Palloseurassa. Hän on 88 pelaamassaan liigaottelussa tehnyt tehot 21+33=54.

Tsekkaa myös: Mikko Mäenpää osui puolesta kentästä HPK:ta vastaan

 


Pelaajat:
Joukkueet: ,