Video: Petrolera-veskari oli täysin kuutamolla – uskomaton tuplatöhöily poiki karsean lahjamaalin

Juan Serrano Alianza Petrolera / Pallomeri.net

Petrolera-vahti Juan Serrano ei ollut aivan parhaalla pelipäällä, kun hänen joukkueensa kohtasi Bucaramangan Kolumbian liigassa.

Kolumbian liigan ottelu Alianza Petroleran ja Bucaramangan välillä ehti hädin tuskin edes alkaa, kun ottelu sai todella koomisen käänteen, joka tosin ei kotijoukkueen faneja varmasti liiemmälti hymyilyttänyt.

Petrolera-pakki pelasi palloa ottelun 3. minuutilla taaksepäin maalivahti Juan Serranolle, jolla ei ollut selvästikään ollut aivan paras päivä toimistolla. Serrano oli näet aivan kuutamolla.

Hän yritti ottaa helpohkoa palloa vastaan ja onnistui sössimään pallon omista haaroistaan kohti maalia. Serranolla oli kaikki mahdollisuudet tilanteen pelastamiseen, mutta jos ensimmäinen moka tuntui hämärältä, niin toinen olikin sitten ja aivan säkkipimeää osastoa.

Oikeajalkainen Serrano onnistui jotenkin potkaisemaan tukijalallaan pallon kauemmaksi yrittäessään potkaista palloa pois maaliviivalta, joten kun varsinaisen purun piti lähteä, niin Serrano veti ohi pallosta.

Bucaramanga-hyökkääjä Brayan Fernandez tuli prässäämään Serranoa ja tuskin uskoi onneaan, kun hän pääsi siirtämään pallon täysin ilmaiseksi Petroleran rysään.

Bucaramangan tahdissa ottelua tanssittiin myös jatkossakin ja vierasjoukkue poistui kotiin plakkarissaan täysi pistepotti, joka irtosi lukemin 3-1.

Petrolera-veskari Juan Serrano pisti sättäysvaihteen silmään heti kättelyssä ottelussa Bucaramangaa vastaan:

Katso myös: Video: Maaginen esityö – Zlatan Ibrahimovic antoi upean kung fu -syötön Ruotsin maaliin