Petri Kontiola joutuu kurinpitokäsittelyyn – potkaisi Sportin pelaajaa laitakahinassa

Petri Kontiola Ilves / Pallomeri.net

Liiga tiedottaa, että Ilveksen Petri Kontiola potkaisi vastustajaa ja tilanne on viety sarjan kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Ilves hävisi kotonaan tiistain ainoassa Liiga-ottelussa Sportille maalein 3-1, mutta tappio ei liene ainoa negatiivinen käänne, jonka tiistai-illan kamppailu sisälsi.

Liiga nimittäin tiedotti myöhään samana iltana Twitterissä, että Ilveksen ykkössentteri Petri Kontiola olisi potkaissut Sportin Aaro Vidgreniä ja että tilanne vietäisiin kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Pientä hämmennystä Liigan twiitissä herätti se, ettei mainitussa peliajassa tapahtunut yhtään mitään Kontiolan ja Vidgrenin välillä. Myöhemmin MTV uutisoi tilanteesta ja kyse oli mitä ilmeisimmin kirjoitusvirheestä, sillä toisen erän lopulta paljastui kuvauksen mukainen tilanne.

Ajassa 39:43 Kontiola ja Vidgren taistelivat päätykiekosta Sportin maalin takana ja Kontiola tosiaan polkaisee luistimellaan Vidgreniä jalkapöytään ja tämä lakoaa oitis jään pintaan tuskaisena, mutta pääsee hetkeä myöhemmin omin voimin ylös. Tuomaristo ei antanut itse ottelussa tilanteesta rangaistusta, mutta käsittelyyn vienti tarkoittanee sitä, että Ilves joutuu hetken aikaa pärjäämään ilman Kontiolaa.

Ilveksen Petri Kontiola polkaisee Sportin Aaro Vidgreniä jalkaan. Tilanne on Liigan mukaan viety kurinpitodelegaation käsittelyyn:

Katso myös: Patrik Laine sooloili fantastisen voittomaalin New Jersey Devilsin reppuun


Pelaajat:
Joukkueet: ,