HPK:lle huippuvahvistus – Petri Kontiola palaa liigajäille

Petri Kontiola HPK / Pallomeri.net

HPK tiedottaa, että kokenut keskushyökkääjä Petri Kontiola on joukkueen uusin vahvistus. Kontiola teki vuoden sopimuksen seuran kanssa.

HPK tiedottaa, että Petri Kontiola palaa liigajäille hämeenlinnalaisseuran paidassa. 35-vuotias Kontiola on solminut yksivuotisen sopimuksen HPK:n kanssa. Kontiola liittyy HPK:n joukkueeseen elokuun viimeisenä päivänä.

Kontiola on HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan tältä erää viimeinen pala hyökkäykseen.

– Petri on pelaaja, joka on parhaimmillaan juuri silloin, kun on pakko olla hyvä ja hän pystyy kantamaan vastuuta tärkeillä hetkillä. Hän tuo peliimme Suomen kärkilaatua molempiin suuntiin pelatessa ja nimenomaan niissä hetkissä, kun joukkue sitä tarvitsee. Hyökkäyspeliin Petri tuo tarvittavan pelikäsityksen sekä kiekollisen osaamisen, jotta saamme hyökkäyspeliämme kehitettyä tehokkaammaksi, Toivola kuvailee seuran tiedotteessa.

Mainos alkaa

Kontiolan mukaan päätös jäädä Suomeen ja tulla HPK:hon oli lopulta helppo.

– Viime kauden jälkeen päätin, että en halua enää lähteä ulkomaille pelaamaan. Poikkeustilan vuoksi olen odottanut hieman pidempään pelipaikan kanssa. Nyt on oikea aika liittyä joukkueen mukaan, kun nähtävissä on, että kausi päästään aloittamaan. Kun oli selvää, että pääsemme HPK:n kanssa sopimukseen, päätös oli helppo ja virtaa tuli heti lisää. Todella innoissani tulen takaisin Liigaan, Kontiola kommentoi.

Kontiolan sopimuksen myötä HPK:n joukkue on Toivolan mukaan yhtä palasta vaille valmis.

– Joukkue tarvitsee seuraavaksi hyvin liikkuvan puolustajan, joka pystyy pelaamaan isot minuutit, ottamaan vastuuta alivoimalla ja puolustamaan omaa maalia, Toivola luonnehtii.

Tsekkaa myös: SHL otti tiukan linjan ja kielsi NHL-lainat – Allsvenskaniin tulossa kaikkien aikojen ryntäys?


Joukkueet: