Petr Cech ryhtyy pelaamaan jääkiekkoa – Guildford Phoenix värväsi futislegendan maalilleen

Petr Cech

Britannian kakkostasolla jääkiekkoa pelaava Guildford Phoenix jysäytti uutispommin tiedottaessaan, että jalkapallolegenda Petr Cech siirtyy seuran riveihin.

Upean jalkapallouransa viime keväänä lopettanut Petr Cech vaihtaa lajia, mutta pelipaikka pysyy samana. Britannian kakkostasolla National Ice Hockey Leaguessa pelaava Guildford Phoenix tiedottaa Cechin vahvistavan seuran maalivahtiosastoa.

Cech tekee debyyttinsä kiekkoveskarina 37 vuoden iässä, mutta aivan vieraalle tontille hän ei ole hyppäämässä. Cech on hionut peliään Phoenixin joukkueen mukana ja on pelannut jääkiekkoa ennen jalkapalloammattilaisen uraansa.

– Olen iloinen saamastani mahdollisuudesta hankkia pelikokemusta Phoenixin kanssa. Toivon voivani auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa ja voittavani mahdollisimman monta peliä, kun pelaamaan vain pääsen. Kahdenkymmenen vuoden ammattilaisjalkapalloilun jälkeen tulee olemaan upea kokemus saada pelata lajia, jonka katsomista ja pelaamista rakastin lapsena, Cech toteaa seuran tiedotteessa.

– Petrin sopimus on massiivinen juttu Phoenixille. Hän on huipputyyppi, joka harjoittelee kovaa. En malta odottaa hänen debyyttiään, iloitsee puolestaan pelaaja-valmentaja Andy Hemmings.

Lue myös: Lehti: Futislegendoilla oli suuret suunnitelmat Wycomben varalle – kauppa kariutui viime hetkellä


Pelaajat:
Joukkueet: