Itävalta järjesti jättiyllätyksen – Peter Schneider vispasi Tshekin kumoon jäätävillä veiveillä

Peter Schneider Itävalta

Itävalta iski pöytään MM-kisojen ensimmäisen ison yllätyksen, kun Peter Schneider teki rankkarikisan ainoan maalin upealla tavalla.

Jääkiekon MM-kisoissa on nähty jo monta tiukkaa peliä isompien ja pienempien kiekkomaiden välillä, mutta ensimmäinen maaliin asti saatu yllätys nähtiin tiistaina B-lohkon iltapäiväpelissä, kun Itävalta nujersi Tshekin rankkarikisassa maalein 2-1.

Rankkarikisan ainoasta maalista vastasi tällä kaudella ICEHL:n pistepörssin voittanut itävaltalaishyökkääjä Peter Schneider. Hän teki äärimmäisen kylmäpäisen suorituksen. Schneider kuljetti kiekkoa oikean laidan kautta leikaten maalille ja terävillä suunnanmuutoksilla hän sai Tshekki-vahti Karel Vejmelkan aivan sekaisin.

Schneider niputti Vejmelkan näyttävän tyylikkäillä veiveillä ja livautti kiekon pesään. Itävallan maalivahti Bernhard Starkbaum oli Schneiderin ohella maansa suurin sankari pitämällä maalinsa puhtaana rankkarikisassa.

Itävallan Peter Schneider kaatoi Tshekin huikealla rankkarimaalillaan:

Katso myös: Leijonilla kävi valtava tuuri – tuomarit myönsivät USA:n valmentajalle, että Saku Mäenalanen olisi pitänyt ajaa ulos


Joukkueet: ,