Golfaaja Peter Puhakka hakee loppukiriä kauteen: “Pelätä ei saa”

Golfaaja Peter Puhakka hakee loppukiriä kauteen: “Pelätä ei saa”

Ammattilaisgolfaaja Peter Puhakka kirjoittaa Rizkin Insider-blogissaan tällä kertaa alkusyksyn tapahtumista ja suunnitelmista tuleviin kisoihin.

Nordic League ja Finnish Tour -loppukiri

kauden viimeiset kisat lähestyvät ja seuraavat kolme viikkoa menevät kovaa loppukiriä tavoitellessa. Tällä viikolla pelataan Nordic Leaguen kilpailu Kullo Golfissa ja sen jälkeen pelataan vielä kaksi Finnish Touria. Kausi on mennyt tähän asti penkin alle ja tavoitteisiin ei enää koko kauden osalta voi päästä, mutta kyllä yksikin voitto ja pari hyvää kisaa piristäisivät tilannetta kummasti. Myöskin budjetin osalta olisi parempi välillä tehdä vähän rahaa takaisinpäinkin. Tämän viikon Nordic Leaguen kisa on meille yksi vuoden parempirahaisia kisoja ja taso on muitten pohjoismaisten pelaajien saapumisen myötä kovempi.

Veitsenterältä voittoon kotikentällä

Toissa viikolla voitin ensimmäisen oman seuran lyöntipelimestaruuden. Tästä sai pientä iloa omaan tekemiseen ja onhan se voittaminen aina mukavaa. Voitto oli itse asiassa vasta ensimmäinen seuran mestaruus omalla urallani, mutta sen verran täytyy puolustautua, että tämä oli vasta toinen osallistuminen kyseiseen kilpailuun. Voittoprosentti on siis vielä käypä 50%. Kyseinen kisa on hieno tapahtuma jokaiselle oman kenttänsä pelaajalle. Kentät viritetään parhaaseen kuntoon juuri tähän kisaan ja jo sen takia on ilo käydä pelaamassa kolme kisakierrosta omalla kotikentällään.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut