Video: Peter Kotilainen avautui rajusti Game 7:n jälkeen – “Nämä vaan naureskelee tuolla”

Peter Kotilainen happee krp salibandy - pallomeri.net

Happeen Peter Kotilainen ei ollut lainkaan tyytyväinen puolivälierien tuomaritoimintaan. Tämä kävi ilmi seiskapelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Puolivälierien ottelusarja päättyi lopulta KrP:n hyväksi voitoin 4-3. Maajoukkuetähti myönsi rehdisti vastustajan paremmuuden, mutta halusi kiinnittää huomiota tuomarien toimintaan.

– Minä en voi v*ttu käsittää, miten tuomarivalintoja tehdään näihin peleihin. Molempiin suuntiin ihan järkyttävää paskaa, Kotilainen laukoi.

– Tässä maassa on kymmenen parempaa tuomaria kuin nämä. Nämä viheltävät varmaan jotain Suomi-sarjaa. Ei ole munaa viheltää yhtään mitään tilannetta, ihan järkyttävää touhua.

Kotilainen sadatteli lisäksi tuomarien linjattomuutta sekä myös sitä, miten säännöt vuosi toisensa jälkeen muuttuvat, kun pudotuspelit käynnistyvät.

– Ihan uskomatonta. Ei ole mitään vastuuta. Sitten nämä vaan naureskelee tuolla. Ei mitään kunnioitusta meitä pelaajia kohtaan, Kotilainen puhisi lehdistötilaisuudessa.

“Seison jokaisen sanan takana”

Kotilaisen kommentit keräsivät paljon huomiota, ja mies tweettasikin asiasta vielä torstain puolella.

– Nyt kun joka puolelta kysellään niin en vedä mitään takasin eilisestä lehdistötilaisuudesta. Seison jokaisen sanan takana. Oisin voinu sanoa paljon enemmänkin. Arvostan sitä kuinka moni pelaaja on samoilla linjoilla ja kauden jälkeen käydään kovia keskusteluja.

Sarjan 6. ottelu tarjosi huimaa draamaa, sillä tuossa matsissa KrP onnistui tehtailemaan voittomaalin ajassa 59:59.

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


Pelaajat:
Joukkueet: ,