Täysin älytön loppu – Atletico Bruces osui 100. minuutilla, vastustaja tasoitti veskarin hörpättyä avauspotkun

Deportivo Verdecocha-Atletico Bruses Perun Cup

Perun Cupin liigavaiheessa nähtiin aivan mieletön loppuhuipennus, kun Atletico Bruses söhläsi täysin varmalta näyttäneen voiton.

Jalkapallomaailma tuntee dramaattisia loppuhuipennuksia, mutta Perun Cupissa nähtiin täysin älytön loppuhuipennus, kun Deportivo Verdecocha isännöi Atletico Brusesia liigavaiheen ottelussa.

Pelin tuoksinassa tapahtui kaikenlaista ja erotuomari antoikin lisäaikaa reilusti. Harvoin kuitenkaan ottelu etenee niin, että ottelun kaikki maalit tulevat 100. minuutilla tai sen jälkeen, mutta näin kuitenkin kävi.

Atletico Brusesin onnistui tehdä avausmaali tismalleen 100. minuutilla ja kaiken piti olla selvää. Makea vierasvoitto kuitenkin kuivahti kasaan spektaakkelimaisen tragikoomisella tavalla.

Kotijoukkue Deportivon aloituspotkun antaja näet päätti vielä kokeilla ja osoitti, ettei koskaan kannata luovuttaa. Keskiympyrästä lähtenyt kova kuti tuli korkealta ja lujaa kohti Atletico Brusesin maalia. Vieraiden veskari päätti kuolettaa vedon rinnallaan, mutta tämä osoittautui kohtalokkaaksi erheeksi.

Maalivahdin rintakuoletuksesta pallo nousikin korkealle ilmaan ja kiepsahti maalivahdin yli reppuun aiheuttaen salamannopean sekä aivan uskomattoman tasoitusmaalin. Maali tietenkin hyväksyttiin ja peli päättyi tasan 1-1.

Atletico Bruses luuli tehneensä voittomaalin 100. minuutilla, mutta toisin kävi:

Katso myös: Tottenhamin Eric Dier koki kovia Manchester Unitedia vastaan – peitti Diogo Dalotin kudin naamallaan