Copa America: Peru-Brasilia näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Copa America: Peru-Brasilia näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Peru-Brasilia-ottelussa ratkaistaan lauantai-iltana lohkovoitto, sillä kumpikin maa on neljässä pisteessä. Tässä live stream otteluun!

Brasiliassa pelattava Copa América tarjoilee upeita futisotteluita aina heinäkuun puolelle saakka. Nyt edessä on lohkovaiheen viimeiset ottelut, jotka näkyvät myös loistavaan aikaan, sillä kamppailut pyörähtävät vauhtiin klo 22:00.

Brasilia aloitti turnauksen vakuuttavalla 3-0-voitolla, mutta toisessa ottelussa maa jäi 0-0-tasapeliin Venezuelaa vastaan. Brassit olivat myös hieman epäonnisia, sillä peräti kolme maalia hylättiin videotarkistuksen jälkeen, joten paikkoja voittoon oli aivan riittämiin.

Peru pelasi myös Venezuelan kanssa 0-0-tasapelin, mutta Bolivia kaatui vakuuttavasti numeroin 3-1. Nyt edessä on todella kova peli Brasiliaa vastaan, jossa pelataan lohkovoitosta. Tappio puolestaan voisi tarkoittaa putoamista jopa lohkon kolmanneksi. Perun ja Brasilian välinen ottelu pelataan lauantaina klo 22:00 alkaen.

Peru-Brasilia-ottelua pääset seuraamaan suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta, mistä näet jokaisen ottelun ilmaiseksi. Mitään sen ihmeellisempää et lähetysten katseluun tarvitse kuin Unibetin pelitilin, josta löytyy vähintään 1€ saldoa.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut