Perttu Hyvärisen sakot menivät nopeasti maksuun – manageri myi kisapuvun

Perttu Hyvärinen Perttu Hyvärisen
Kuva: Getty Images

Perttu Hyvärisen sakot puhuttivat perjantaina, kun mies toi haastatteluun mukaan henkilökohtaisen sponsorinsa tuotteen.

Tämä aiheutti Hiihtoliiton puolella pahennusta, sillä teko rikkoi urheilijasopimusta. Rikkeen hinnaksi on määritelty sopimukseen 3000 euroa, joten Hyväriselle on odotettavissa tuon suuruinen sakko.

Ihan hirveän kauan hiihtäjä ei kuitenkaan joutunut rahoja sakkoon etsimään, sillä miehen managerina toimiva entinen lentopalloilija Olli-Pekka Ojansivu myi Hyvärisen hiihtoasun Instagramin puolella minuuteissa. Ojansivun päivityksen mukaan 3000 euron summan hiihtopuvusta maksoi kuopiolaisen sijoitusyhtiön TMR Investin perustaja ja toimitusjohtaja Tuomo Rissanen.

Rissanen vahvisti Iltalehdelle tehneensä kaupat MM-kisojen hiihtopuvusta.

– Mielestäni perinteinenkin urheilu tarvitsee tällaisia spontaaneja hahmoja, jotka tekevät lajista mielenkiintoisia myös heille, jotka eivät välttämättä muuten lajia seuraa. Perttu on aito mielenkiintoinen urheilija ja välillä voi rapatessa roiskua, Rissanen kommentoi Iltalehdelle.

Hyvärinen ja Ojansivu ovat yhteistyönsä aloittamisen jälkeen hämmentäneet oikein urakalla hiihtopiirejä, sillä kaksikko on tuonut aivan uudenlaisella otteella sponsoreita esiin. Värikäs tekeminen on tuonut pirteää vaihtelua vanhan liiton touhuun, jossa sponsorit ovat aivan logo kisa-asun rinnassa.


Pelaajat: