MTV: Perttu Hyvärinen rikkoi urheilijasopimusta, 3000 € sakot uhkana – hiihtopomo ihmeissään: “Mitä h*lvettiä?”

Perttu Hyvärinen Perttu Hyvärisen
Kuva: Getty Images

Perttu Hyvärinen rikkoi hiihdon MM-kisoissa perjantaina urheilijasopimusta tuomalla haastatteluun henkilökohtaisen sponsorinsa tuotteen.

Hyvärinen sijoittui miesten yhdistelmäkilpailussa perjantaina 10. sijalle. Kisaa väritti kaatuminen, joka maksoi isosti aikaa. Kisan jälkeen mieheltä nähtiin kohahduttanut suoritus, kun haastatteluun käveli henkilökohtaisen sponsorinsa tuotetta kantanut Hyvärinen. Tällainen teko on urheilijasopimuksessa kielletty, joten Hyväristä saattaa odottaa jopa 3000 euron sakko.

– Ihmettelin, että mitä helvettiä siellä on tapahtunut? Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi kommentoi MTV Urheilulle.

Mainos alkaa:

– Näin on todella tapahtunut, ja asia lähtee nyt prosessiin. Pertulle koituva seuraus on ihan suoraan luettavissa sieltä urheilijasopimuksesta. Tapaus on päivänselvä eikä siinä ole mitään seliteltävää, Jouppi puolestaan kommentoi asiasta ensimmäisenä uutisoineelle IS:lle.

Sopimuksessa kyseinen rike määritellään 3000 euron arvoiseksi, joten suomalaishiihtäjä saattaa joutua kaivelemaan kuvetta melko reippaan oloisesti. Kaupallinen johtaja Jouppi ihmettelikin suuresti tekoa, kun Hyvärinen on tunnettu rehtinä miehenä.

– Siksi olinkin niin yllättynyt, että tähän sortuu juuri Perttu, joka on ollut meidän näkökulmastamme erittäin lojaali ja hieno mies, Jouppi jatkoi Ilta-Sanomien haastattelussa.


Pelaajat: