Vetovihjeet perjantaille: Italian ja Portugalin futista!

Vetovihjeet perjantaille: Italian ja Portugalin futista!

Perjantain vetovihjeet poimitaan tällä kertaa Italiasta ja Portugalista. Perjantain molemmissa kohteissa odotellaan maaleja etenkin kotijoukkueiden toimesta.

Perjantain vetovihjeet 9.11.

Moreirense – Portimonense

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,92)

Portugalissa Moreirense kohtaa kotikentällään Portimonensen. Kotijoukkue Moreirense on napannut neljä voittoa viidestä edellisestä ottelustaan. Maukkain voitto tuli edellisellä ottelukierroksella, kun Moreirense kaatoi Benfican vieraskentällä peräti 1-3.

Vierasjoukkue Portimonense on jopa kotijoukkueen edellä kuntopuntarissa. Portimonense on napannut viidestä edellisestä ottelustaan mukavat kymmenen pistettä. Portimonense on kaatanut hyvän jaksonsa aikana esimerkiksi Sportingin, joka kuuluu sarjan parhaimmistoon.

Portimonense on ollut vaikeuksissa vieraskentillä sillä joukkue on hävinnyt kolme tämän kauden neljästä vieraspelistään. Portimonense on päästänyt neljässä vierasottelussaan seitsemän maalia, joten reissupelit ovat olleet haastavia.

Moreirense sekä Portimonense ovat tällä hetkellä kelvollisessa formissa. Hyvän vireystilan lisäksi, molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon koviakin joukkueita vastaan, kuten aiemmilla kierroksella on nähty.

Moreirense on kotikentällään suosikki, mutta uskon että verkko heiluu tänään molemmissa päädyissä. Yli 2,5 maalille tarjottu 1,92 kerroin kelpaa mukaan perjantain peleihin.

Perugia – Crotone

Valinta: Perugia yli 1,5 maalia (2,08)

Italian Serie B:ssä pelataan tänään yksi ottelu, kun Perugia kohtaa kotikentällään Crotonen. Perugia on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10. Vierasjoukkue Crotone löytyy puolestaan sijalta 14.

Kotijoukkue Perugia keikkuu tällä hetkellä kuntopuntarin kärkisijoilla. Perugia on napsinut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa ja tehnyt siinä samalla yhdeksän maalia. On myös syytä huomioida, että Perugia on tehnyt vähintään yhden maalin kuudessa edellisessä Serie B:n ottelussa.

Vierasjoukkue Crotonen meno ei ole ollut yhtä vakuuttavaa kuin Perugialla. Crotone on onnistunut voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Crotone on ollut vaikeuksissa erityisesti vierasotteluissa sillä joukkue on kerännyt viidestä reissupelistään vain kolme pistettä ja tämän lisäksi maaliero näyttää lukemaa 2-7.

Perugia on jäänyt tällä kaudella vain kertaalleen ilman maalia Serie B:n otteluissa, kun puolestaan Crotone on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana vain kerran tämän kauden aikana.

Perugian kotietu sekä Crotonen heikot esitykset vieraskentällä kääntävät katseet kotijoukkueen puoleen. Perugian yli 1,5 maalille tarjoillaan varsin maukasta 2,08 kerrointa ja me tartumme siihen kiinni perjantain toisessa futisvihjeessä!

Futiskohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pelivihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut