Video: Mehdi Benatia koputti olkapäälle – Pepe esitteli todellisen kuolevan joutsenen

Pepe Portugali MM-kisat / Pallomeri.net

Portugalin ja Marokon välisessä ottelussa riitti tapahtumia, mutta koomisimmista tempusta vastasi kotijoukkueen puolustuslinjassa pelannut Pepe.

Portugalilaispuolustaja on totuttu näkemään aina siellä, missä sattuu ja tapahtuu. Myös Marokkoa vastaan Pepen temput nousivat esiin, sillä mies esitti todellisen kuolevan joutsenen, kun vastustajan Mehdi Benatia koputteli hieman olkapäälle.

Kaksikko otti jo yhteen keskityspallon aikana, minkä jälkeen Benatia kävi ironisesti kehumassa pienellä läpsyllä Pepeä. Osuma oli kuitenkin portugalilaiselle liian kivulias, sillä hän kaatui kentän pintaan protestoiden suurempaakin kontaktia.

Mainos alkaa

Tuomaristo ei onneksi mennyt tähän halpaan, vaan tilanne ohitettiin ilman sen suurempia vihellyksiä kumpaakaan suuntaan.

Lopulta ottelun vei nimiinsä Portugali, joka otti 1-0-voitolla ison askeleen kohti jatkopaikkaa. Sen sijaan Marokon turnaus on lähes tulkoon taputeltu kahden tappion myötä.

Pepe esitteli todellisen kuolevan joutsenen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Futiksen MM-kisat 2018: Lohkot

Futiksen MM-kisat 2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut